OVER ONS

HISTORIE


Van Leeuwen kaas & vleeswaren is een familiebedrijf sedert 1920. Ronald en Miranda staan nu samen aan het roer, zij zijn de derde generatie. Cornelis van Leeuwen is begonnen met paard en wagen kaas, boter en eieren te verkopen huis-aan-huis, Martien van Leeuwen, is in 1960 naar Nijmegen verhuisd om daar een bestaan op te bouwen als kaasboer. In eerste instantie ook huis-aan-huis net zoals zijn vader Cornelis. Medio jaren 80 is Martien begonnen met het snijden van kaas voor de horeca. Dit was het prille begin van de eerste eigen verwerking van kaas. Begin jaren 90 is Ronald en vervolgens ook zijn zus Miranda in het bedrijf gekomen en hebben zij zich verder gespecialiseerd in het snijden en verpakken van kaas en vleeswaren.

WAAR STAAN WIJ VOOR?


horeca

MISSIE


Van Leeuwen draait al meer dan 100 jaar mee in de kaasmarkt. Doordat wij in de loop van de jaren het assortiment hebben uitgebreid met vleesproducten kunnen wij breder pakket leveren. Wij maken het verschil doordat wij zeer flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Wij verwerken uitsluitend producten van topkwaliteit en onze passie is het verkrijgen van een perfect eindproduct.

horeca

VISIE


Van Leeuwen – Ewijk B.V. wil alle afnemers op zijn best blijven bedienen. Goed is niet goed genoeg, wij blijven streven naar beter en naar continue blijven inspelen op de wensen en behoefte van de klant. Ons gedreven team biedt klanten een product aan van top kwaliteit, precies zoals de klant wenst.