INDUSTRIES

INDUSTRIE


Van Leeuwen – Ewijk B.V. maakt volledig op maat gemaakte componenten voor de voedselverwerkende industrie. Flexibiliteit is onze kracht, wij kunnen snel schakelen, een breed assortiment leveren in de gewenste afmetingen, gewichten en verpakkingen. De kaassoorten die wij standaard in ons assortiment hebben vallen onder de natuurgerijpte kazen, foliegerijpte kazen, buitenlandse kazen en smeltkazen. Deze kunnen verwerkt worden van blokjes, tot plakjes en tot geraspt product.

De biologische markt is de afgelopen jaren flink toegenomen en daar heeft Van Leeuwen – Ewijk B.V. op ingespeeld door zich SKAL te laten certificeren. Wij versnijden veel biologische kaas componenten voor de voedselverwerkende vleesindustrie. Dit biedt producenten, die vlees verwerken met het beter leven keurmerk, de mogelijkheid om het eindproduct te presenteren met het beter leven keurmerk.

De vleessoorten die wij standaard in ons assortiment hebben zijn verschillende soorten ham, spek en salami. De producten kunnen verwerkt worden tot plakjes voor in bijvoorbeeld een cordon bleu, op een pizza of een pannenkoek, blokjes en reepjes voor bijvoorbeeld in sauzen, gerechten of als garnering.

WAAR LEVEREN WIJ?


ZORG


Van Leeuwen – Ewijk B.V. levert aan verschillende zorginstellingen het dagelijks beleg. Wij hebben een breed assortiment aan verschillende soorten kaas en vleeswaren wat dagelijks vers gesneden en verpakt wordt. Er kan worden ingespeeld op de wensen per zorgafdeling, wij leveren producten in diverse verpakkingsvormen, t.w. 2 plaks, maar ook in 6, 12, en 30 plaks.

zorg

HORECA


Voor de horeca hebben wij een standaard assortiment producten op voorraad van kaas, vlees en eieren. Dit assortiment bestaat uit gesneden producten maar daarnaast hebben wij ook nog aanvullend een zuivel assortiment wat wij inkopen en rechtstreeks door verkopen. Wij kunnen scherpe prijzen hanteren doordat wij groot inkopen en er geen tussenkomst is van een groothandel. Afnemers zijn grand-cafés, pannenkoekenhuizen en pizzeria’s.

horeca

GROOTHANDELAREN


Voor groothandelaren leveren wij gesneden producten onder hun eigen branding (merk). Private label producten zijn volledig geproduceerd volgens de eisen van de klant en voorzien van het etiket van de klant.

groothandelaren